Sök
  • Klippans Blog

Missa inte att använda GPS!

Under de här dagarna har jag tänkt på hur smidigt det är att använda GPS. Själv är jag en person som har svårt att hitta rätta till adresser och därför känner jag stor tacksamhet till GPS. Men när man ser fördelarna med GPS ser man att den inte bara hjälper dig att hitta rätt utan också att ta en säker väg och att den hjälper dig att spara tid. Det är så bra när du använder den. Det enda du behöver göra är att skriva in rätt adress, lyssna på instruktionerna och köra enligt dem.

Jag tänker på hur detta kan inspirera oss i våra liv och jag tror att Guds ord är den GPS som du och jag kan använda varje dag för att bli ledd på rätt väg och komma fram på ett effektivt sätt till målet med våra liv. Den kommer att leda oss på en trygg resa och samtidigt kommer den resan att göra att vi kan använda vår tid på bästa sätt och inte förlora tid på saker som inte är något värt. Men det som kan hindra oss att använda GPS’en (Guds ord) är alla olika fördomar som finns angående Guds ord och som gör att vi struntar i det, ignorerar det eller tycker att det är en gammaldags bok som inte är till någon nytta för våra moderna liv. Men detta är inte sant. Sanningen är att Guds ord är mycket mer än en vanlig bok. Den är Guds ord, Skaparens ord, som har stor betydelse för vårt välmående här på jorden och vår destination efter detta livet. Därför är det viktigt att våga öppna Guds ord, våga ta reda på rätt källor ang Bibelns trovärdighet och betydelse för mänskligheten och dess historia. Fråga någon som vet om det som kan hjälpa dig att förstå Guds ord. Du kommer inte att ångra dig.

De saker du behöver göra för att använda Guds ord är; bestäm dig för att skaffa en Bibel, öppna den och läs den. Jag rekommenderar dig att börja med nya testamentet som berättar om Jesus. Om du inte förstår, fråga någon som kan den. Du kommer att upptäcka den bästa GPS som du kan använda för att köra ditt livs resa på en trygg väg.


Psalm 119:105

”Ditt ord är mina fötters lykta

och ett ljus på min stig.”


Varje dag är unik!

Katherine Wahlström28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla